2012.07.18
FONTOS: A Győr-Lipót futóverseny technikai tudnivalói

Csütörtökig tart az on-line előnevezés a hétvégi Győr-Lipót futóversenyre a www.nevezes.hu oldalon. Pénteken már csak a győri Spuri boltban van lehetőség előnevezni. Vasárnap a rajt előtt reggel 7.30-tól rajtszámfelvétel és helyszíni nevezés, már csak teljes áron.

Technikai tudnivalók

Rajt az egyetemi csarnoknál lesz. Megközelíthető az új Jedlik híd után a körforgalomnál az egyetem előtt elhaladva, hátra az Aranypart felé, vagy a Hédervári útról bekanyarodva az egyetem mögé, az Egyetemi Csarnok és a Mobilis felé. [térkép]

Parkolási lehetőség az egyetemi parkolóházban vagy az egyetem parkolóiban. Kérjük, a Mobilis parkolóit ne használják, mivel 10 órakor nyitnak és a saját látogatóik számára tartják fenn a helyeket. Az autókat otthagyhatók a délutánig.

Nevezés a kiscsarnokban lesz, a nagy Egyetemi csarnok mellett található. Kérjük érkezzenek időben, mivel a nevezés fél 10-kor lezárul. Ne az utolsó pillanatban torlódjon a nevezők nagy része. Az előnevezettek és a helyszíni nevezők külön asztalnál tudják intézni a rajtszámfelvételt. A verseny pólóját a rajtszámmal együtt kapják. Kérjük itt jelezzék a kísérőkupon igényüket. Futónként 1 kísérőkupon igényelhelő. A hozzátartozók ezzel a kuponnal tudnak 1300 Ft-os kedvezményes jegyet vásárolni a fürdő pénztárában. Minden további kísérő az aktuális jegyárat fizeti.

A versenyzők csomagjait kisbusz szállítja ki a célba. A váltótagoknak 2 busz áll a rendelkezésükre a győrladaméri és az ásványrárói váltóhelyekre. A buszok megvárják minden váltótag beérkezését és utána indulnak a célba. A versenyzőket az egyetemről a Hédervári úton a kerékpárútra rendőri biztosítás segíti. A mezőny elején és végén felvezető ill. záró kerékpáros halad. A kerékpárúton is kérjük a kresz szabályainak betartását, mivel nincs lezárva a versenyzőknek. A kerékpáros túra 10 perccel a futók előtt 9:50-kor rajtol.

A Szigetközben 6 településen megy át a verseny, itt frissítő állomások lesznek. A két váltóhelyhez kötődő frissítőn gyümölcs, szőlőcukor és isotoniás ital is lesz. Dunaszeg és Ásványráró között +1 frissítőt biztosítunk. Egyéni frissítők leadására nincs lehetőség.

Kerékpárral ne kísérjék a futókat, mivel keskeny az út, akadályozhatják a többi futót. 

Héderváron polgárőrök segítik az áthaladást az úttesten, innen közútön halad tovább a mezőny Lipótig. Kérjük a kresz szabályainak betartását ezen a szakaszon is.

Lipóton az Orhidea Hotel előtt kanyarodik a verseny útvonala a fürdőhöz. A cél a fürdő területén lesz. Minden rajtszámmal beérkező futó és kerékpáros használhatja a fürdőt. A csomagokat, frissítőt a fürdőn belül kapják a beérkezők. Az autóval érkező váltó tagok és kísérők a fürdő előtti nagy parkolót használják. A fürdőben az öltözőszekrényekhez a kulcsot 1000 Ft kaució ellenében a pénztárnál lehet kérni.

A résztvevők a fürdő éttermében a rajtszám felmutatására kapják a gulyást.

Eredményhirdetés az utolsó beérkezők után 14 órakor lesz. Előtte és utána is lehet használni az élményfürdőt.

A buszok 15 és 17 órakor indulnak vissza a fürdő bejárata elől.

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...