Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2014.07.17
5. Győr-Lipót előnevezés, rajtszámok és rajtszámátvétel

Szerda éjfélkor lezárult az előnevezés az 5. Győr-Lipót versenyre. A rajtszámok a visszaigazolt regisztrálók részére kiosztásra kerültek. Minden egyéni induló és csapat megadott értesítési e-mail címére elküldtük, hogy mi lesz a rajtszáma és a rajtszám átvétel módjáról szóló tájékoztatót. Ellenőrizzétek az e-mail postafiókokat.

A rajtszámok és a befizetések státusza a rajtlistákban is ellenőrizhetők.

Tájékoztató a rajtszámátvétel módjáról:

Rajt időpontja: 2014.07.20. 10:00 óra

A kerékpárosok és a görkorcsolyások 9:45-kor rajtolnak. A futókat a kerépárút befogadóképessége miatt kerékpárral kísérni tilos!

Rajtszám átvétele:
A rajtszámot a verseny napján, 2014.07.20-án vasárnap 7:30-9:15-ig lehet felvenni a versenyközpontban, a Széchenyi Egyetem kiscsaronkában.

Külön asztalok leszek a váltóknak és az egyéni indulóknak és kategóriáként (egyéni/váltó) is két-két asztal áll rendelkezésre a rajtszámfelvételre. A helyes sor megtalálásához figyeld az asztalok mögötti kiírásokat. A váltó rajtszámokat a csapatból bármelyik tag egyben átveheti, nem kell minden csapattagnak sorbaállnia.

Amennyiben a nevezési díjad a verseny napjáig nem került befizetésre, vagy nem érkezik még meg (ezt a rajtlistában ellenőrizheted online vagy a versenyközpontban a kifüggesztett rajtlistákban), akkor kérjük előbb a probléma felíratú asztalhoz menj, ahol ki tudod egyenlíteni a nevezési díjad vagy igazolni tudod a nevezési díj megfizetését.
Chip letét nincs! A chip a rajtszám hátuljára lesz ragasztva. Azt eltávolítani vagy összehajtani nem szabad.

Ha kérdésed vagy problémád lenne keress minket az elérhetőségeinken.

Köszönjük, hogy regisztráltál a versenyre. A felkészülés végeztével, jó pihenést kívánunk és találkozunk a verseny napján!

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...