Kérjük ha teheted, támogasd adód 1%-val a FUTÓBARÁTOK Egyesületet. Adószámunk: 18988132-1-08 Köszönjük!


2016.07.21
A Győr-Lipót futóverseny technikai tudnivalói a versenyen

Verseny központ, rajtszám felvétel az Egyetemi Csarnokban lesz. Megközelíthető az új Jedlik híd felől az Egyetemi Csarnok és a Mobilis irányába. Figyelem, zsákutcában lesz a rajthely! Az egyetemi kollégium építése miatt a másik irányból a töltés felől az idei évben nem közelíthető meg a helyszín.

Parkolási lehetőség az egyetem parkolóiban. Kérjük, lehetőség szerint az egyetem főbejáratánál a Jedlik hídhoz közeli parkolókat használják. Az autók a parkolókban hagyhatók délutánig.

A kerékpárosok és görkorcsolyázók 9:45-kor indulnak. A futók rajtja 10 órakor lesz.

Kérjük, érkezzenek időben, mivel a nevezés negyed 10-kor lezárul. Ne az utolsó pillanatban torlódjon a nevezők nagy része. A csarnokba érve bal oldalt lesznek a helyszíni regisztrációhoz a nevezési lapok. A helyszíni nevezéshez külön asztal lesz az egyéni és váltó futóknak. Két egyéni és két váltó előnevezett asztal áll rendelkezésre. A kerékpárosok és görkorcsolyázók elő és helyszíni nevezése egy asztalnál lesz. A verseny pólóját a rajtszámmal együtt kapják. Külön pénztár asztal várja helyszíni nevezőket. Itt lehet megvásárolni 2200 Ft-os kedvezményes áron a kísérők karszalagját, futónként egyet. A karszalag felmutatásával lehet a fürdőbe bemenni a főbejáraton. A versenyen indulók a rajtszámmal jutnak be a célterületre.

Minden váltó három rajtszámot kap. Az első és második futónak lesz feltűzhető saját rajtszáma. A harmadik futónak csak a chipes rajtszáma lesz, amivel a befut a célba. A chipes, gumis rajtszámot használják a csapatok a váltáshoz. Kérjük, a szabályos viselésére figyeljenek, így tudnak csak részidőket mérni!

A versenyzők csomagjait a Darnó-Hús kisbusza szállítja ki a célba. 9 órától áll a helyszínen. A váltótagoknak 2 busz áll a rendelkezésükre a győrladaméri és az ásványrárói váltóhelyekre. A buszok megvárják minden váltótag beérkezését és utána indulnak a célba.

Az útvonalon 8 frissítő állomás lesz. A két váltóhelyen lesz gyümölcs, víz, Penco iso, Cola. A többi településen vízzel frissíthetnek.

A kerékpárutat nem csak a versenyzők veszik igénybe. A balesetveszély elkerülése érdekében saját és futótársaik érdekében nem ajánlott a táv teljesítése közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni! Tilos a futókat kerékpárral kísérni! 

A Lipóti Élményfürdő csúcsidőben 5-6000 embert lát vendégül. Ebben az esetben a parkolás nehezebb. Kérjük, ezt vegyék figyelembe az autóval érkező hozzátartozók és váltótagok.

A hátsó bejáraton át kizárólag csak a rajzszámmal versenyben célba érő futók illetve rajtszámmal rendelkező kerékpárosok haladhatnak át. 

Visszafele a buszok 15 és 17 órakor indulnak a fürdő főbejáratától.

A kerékpárosok és görkorcsolyázók túra jelleggel, időmérés nélkül teljesítik a távot. Lipótról vissza Győrbe nincs kerékpár szállítás. Kérjük, visszafelé is kerékpárral menjenek vagy gondoskodjanak annak visszaszállításáról!

FIGYELEM: Ez a hír már csak az arhívumban található, ezért elképzelhető, hogy a benne olvasható tartalom már nem aktuális!

Vissza a hírekhez...